نقش تغذیه در بهبود وضعیت بیماران مبتلا به ویروس انگلیسی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: حضور کارشناسان و مشاوران تغذیه در بیمارستان‌ها از اهمیت بالایی در کنترل بیماری کرونا برخوردار است.

به گزارش مشرق، نادر توکلی، به خدمات ارزشمند تغذیه دانان در دوران پاندمی کرونا اشاره کرد و این خدمات را یک زنجیره کلیدی در بخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری‌ها دانست.

بیشتر بخوانید:

تغذیه سالم چگونه از ابتلا به کرونا پیشگیری می‌کند

وی گفت: رژیم درمانگر با تکیه بر دانش، مهارت و تخصص خود راهکارهای علمی برای سالم زیستن را استخراج کرده و دانش تغذیه را به شکل عملی به مخاطب عام ارائه می‌دهد.

توکلی ادامه داد: در شرایط فعلی که با تداوم بحران شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور مواجه هستیم، حضور فعال کارشناسان و مشاوران تغذیه در بیمارستان‌ها در عرصه تغذیه بالینی از اهمیت بالایی در کنترل بیماری برخوردار است.

وی افزود: انتظار می‌رود با تلاش و پیگیری تمامی افرادی که در عرصه تغذیه و رژیم درمانی فعالیت می‌کنند، شاهد کنترل و بهبود روز افزون شاخص‌های تغذیه‌ای و وضعیت درمان و حمایت‌های تغذیه‌ای بیماران به ویژه مبتلایان به ویروس جهش یافته در مراکز درمانی باشیم.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس